HJ van Mill

Doorverwijzing

“Meester in effectieve wortelkanaalbehandelingen”

De internationale verwijspraktijk en het trainingscentrum voor Endodontologie H.J. van Mill in Amstelveen is het adres voor wortelkanaalbehandelingen. Tandarts H.J. Van Mill staat bij vele tandartsen in Nederland bekend om zijn innovatieve behandeltechniek op topniveau. In zijn kliniek voor Tandheelkunde & Endodontologie zet hij zich samen met een specialistische team in voor normale en zeer complexe endodontische behandelingen.

Befaamde Schildertechniek

“Tandartsen uit heel Nederland kunnen hun patiënten verwijzen voor endodontische behandelingen. De verwijspraktijk in Amstelveen heeft een bijzondere samenwerking met de Amerikaanse Dr. Clifford Ruddle, een bevlogen specialist in de endodontologie die de befaamde Schildertechniek wereldwijd op de kaart heeft gezet.

Rik van Mill is gedurende 15 jaar een paar maal per jaar naar Santa Barbara gevlogen om zich onder de hoede van Dr. Clifford Ruddle te bekwamen in deze tak van de tandheelkunde.

De laatste jaren assisteerde Rik daar als staffmember Dr. Ruddle tijdens de hands-on trainingen van de cursussen waar de nieuwste ontwikkeleingen gedeeld werden met collega’s uit de hele wereld.

De nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen deze behandelmethode worden binnen onze kliniek met succes ingezet om een geslaagde wortelkanaalbehandelingen te realiseren.”

Retreatment

“Natuurlijk kunnen tandartsen hier ook terecht met hun patiënten voor een retreatment ofwel een herbehandeling.” De gespecialiseerde kennis, vaardigheden en innovatieve apparatuur zijn bij verwijspraktijk H.J. Van Mill allemaal aanwezig om de behandeling succesvol en zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Voor een afspraak hiervoor in onze praktijk kunt u contact opnemen met de verwijspraktijk H.J. Van Mill , 020 – 641 65 66

Bent u op zoek naar een tandarts in Amstelveen?

Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.