Facings

Voor de Esthetische tandheelkunde geldt in onze praktijk een langetermijnvisie.

Direct contact opnemen

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  Keramische facings

  Voor b.v. facings zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de keramische facing die in het tandheelkundig laboratorium op maat worden gemaakt. Deze keramische facings zijn flinterdun, zeer sterk, slijten niet en hebben een mooie natuurlijke glans en lichtweerkaatsing waardoor deze keramische facings er zeer natuurgetrouw uitzien.

  Direct contact opnemen

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.   Wat onze patiënten over ons zeggen

   Shiro Hanh Hoang

   "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden.
   Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

   Melanie Vraser

   "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartsenpraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

   Erik Bruis

   "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

   Tarieven / Verzekeringen

   De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder:

   Angst voor de tandarts?

   Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

   Bent u op zoek naar een tandarts in Amstelveen?

   Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.