Kroon-, brugwerk en prothese

Voor het behoud van kiezen kan het nodig zijn om vullingen te laten vervangen door keramische inlays of kronen van porselein en/of goud.

Direct contact opnemen

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  Brug

  Een brug wordt vervaardigd om één of meerdere afwezige elementen te vervangen. De naastliggende kiezen worden gekroond en dienen als pijlers voor de brug die de missende tanden en kiezen gaat vervangen.

  Definitieve kroon kanaalbehandeling

  Ook adviseren wij altijd de tijdelijke afsluiting na een kanaalbehandeling te laten vervangen door een definitieve kroon om de kies hiermee hermetisch af te sluiten.
  kroon brugwerk en prothetiek

  Direct contact opnemen

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.   Wat onze patiënten over ons zeggen

   Shiro Hanh Hoang

   "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden.
   Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

   Melanie Vraser

   "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartsenpraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

   Erik Bruis

   "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

   Tarieven / Verzekeringen

   De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder:

   Angst voor de tandarts?

   Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

   Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam of Amstelveen?

   Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.