Parodontologie

(Ontstoken tandvlees)

Onze praktijk in Amstelveen richt zich ook op de Parodontologie. Klachten als ontstoken tandvlees (gingivitis) kunnen met de juiste voorlichting en behandeling snel en effectief worden verholpen en onder controle worden gehouden.

Direct contact opnemen

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  Gezond tandvlees

  Gezond tandvlees ziet er strak en roze uit. De ruimten (de zgn. pockets) tussen het tandvlees en het kaakbot zijn ondiep en bloeden niet. Bij Parodontitis zijn deze pockets ontstoken en kunnen de bacteriën daarin nog diepere pockets en botafbraak veroorzaken.

  Op maat gemaakt behandelplan

  Gingivitus is redelijk makkelijk op te lossen middels een gebitsreiniging waarin wij aanwezige tandplaque en tandsteen verlagen. In onze praktijk wordt een op maat gemaakt behandelplan samen gesteld waarbij de tandarts en mondhygiëniste u als patiënt adviseren over het optimaliseren van de gezondheid van het tandvlees en het kaakbot.
  Paradontologie (ontstoken tandvlees)

  Direct contact opnemen

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.   Wat onze patiënten over ons zeggen

   Shiro Hanh Hoang

   "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden.
   Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

   Melanie Vraser

   "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartsenpraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

   Erik Bruis

   "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

   Tarieven / Verzekeringen

   De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder:

   Angst voor de tandarts?

   Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

   Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam of Amstelveen?

   Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.