Over ons

Tandartsen

Masato Watanabe

Masato Watanabe

Eigenaar, Algemene tandheelkunde, Endodontie

Wij streven altijd naar het verrichten van optimale tandheelkundige behandelingen. Ik vind het belangrijk om onze patiënten eerlijk advies en duidelijk uitleg te geven.

Opleiding en ervaring
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Nippon Dental University in Niigata, Japan. Daarna heb ik een aantal jaar in het Tsurumi Universiteitsziekenhuis in Yokohama gewerkt en in een algemene tandartspraktijk in Tokio. Sinds 2014 woon en werk ik in Nederland.


 

Masako Tsuchiya

Algemene tandheelkunde, Endodontie, Orthodontie, Kindertandheelkunde

Met mijn 26 jaar aan ervaring als tandarts ben ik u graag van dienst met Algemene tandheelkunde, Orthodontie, Wortelkanaalbehandelingen en Kindertandheelkunde.

Opleiding en ervaring
Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Iwata Medical University in Japan. Daarna heb ik daar 7 jaar kennis en ervaring opgedaan in de Orthodontie en Kindertandheelkunde. Sinds 2002 woon en werk ik in Nederland.

 

Maryam Tahoor

Maryam Tahoor

Algemene tandheelkunde, Endodontie, Orthodontie

Het gespecialiseerde vakgebied van de wortelkanaalbehandeling heeft mij altijd erg aangesproken. Ik ben hier gericht voor opgeleid en bij Tandartsenpraktijk van Mill wordt u hiervoor op het hoogste niveau behandeld.

Opleiding en ervaring
Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de universiteit Fatima Jinnah Dental College in Karachi in Pakistan. In Nederland heb ik het ACTA het tandheelkundig examen afgelegd en de leergang endodontologie gevolgd.

 

Sara Mendes

Sara Mendes

Algemene tandheelkunde, Endodontie

Preventie assistente

Emi Saraya

Emi Saraya

Mondhygiëniste

Als mondhygiënist en preventie assistent adviseer ik mensen graag over een goed gebit en tandvleesverzorging.

Opleiding en ervaring
Ik ben afgestudeerd aan de mondhygiënisten school van Osaka Dental Association in Japan. Sinds 2014 woon ik in Nederland en werk ik bij Tandartsenpraktijk van Mill.

Assistenten en receptie

Junko

Junko Nagata

Assistente

Alma

Alma Nopuente

Assistente

Poonam

Poonam Verma

Assistente

Inge

Inge Snoeck

Assistente en Receptie

Hiromi

Hiromi Haneda

Receptie

Alison

Alison Robinson

Receptie

Bent u op zoek naar een tandarts?

Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.