Behandelingen

Paradontologie

Kroon-, brugwerk en prothese

Voor het behoud van kiezen kan het nodig zijn om vullingen te laten vervangen door keramische inlays of kronen van porselein en/of goud.

Paradontologie

Parodontologie

Klachten als ontstoken tandvlees (gingivitis) kunnen met de juiste voorlichting en behandeling snel en effectief worden verholpen en onder controle worden gehouden.

kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde

Wij adviseren kinderen mee te nemen naar de tandartsenpraktijk vanaf 4 jaar. Met grapjes, afleiding maar vooral geduld en veel aandacht proberen wij dit zo goed mogelijk te doen.

Tandarts van mill

Orthodontie

Zowel kinderen als volwassenen willen graag een mooi en regelmatig gebit voor een stralende glimlach. Het kan zijn dat dit bij jouw niet het geval is en dat je je stoort aan de stand van je tanden.

Implantologie

Implantologie

Indien een tand of kies verloren is gegaan, of nooit aanwezig is geweest, is het bij Tandartsenpraktijk Van Mill mogelijk om deze te vervangen met behulp van een implantaat.

Tandarts van mill

Facings

Voor b.v. facings zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de keramische facing die in het tandheelkundig laboratorium op maat worden gemaakt.

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam of Amstelveen?

Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.