Tandartsenpraktijk van Mill

Patiënten ervaring

Lees hier onze Google reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Anoniem

Dat ze zich ‘meester in wortelkanaalbehandeling’ noemen is meer dan terecht. Mij kies was afgebroken en kies steeds meer pijn doen. Ik kon er op een gegeven moment niet meer mee kauwen en de pijn bleef aanhouden. Ik heb mij angst overwonnen en heb Mill gebeld. Ik kon de volgende dag terecht. Wat een apparatuur en een kundige mensen. Het leek wel een operatiezaal. De tandartsen hebben mij op mijn gemak gesteld, helemaal verdoofd en mij helemaal ‘meegenomen’ in de stappen zodat ik wist wat ze gingen doen. Ze hebben de kies helemaal gerestaureerd. Ik heb mij kies weer terug, en kan weer kauwen zonder problemen. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Anoniem

Ik heb best lang met kiespijn rondgelopen en veel pijnstillers genomen. Nu ik weet wat ik weet is dat erg zonde geweest. Ik was namelijk erg bang voor de pijn en de geluiden enzo, maar dat bleek nergens voor nodig. Ik heb helaas wat bare ervaringen gehad bij tandartsen waarbij ik veel pijn had bij sommige behandelingen. Bij binnenkomst komt de professionaliteit op je af, dat gaf een gerust gevoel. Dat gevoel hebben ze ook waargemaakt. Binnen 45 min stond ik weer buiten, amper wat gevoeld. Had ik dit maar eerder geweten. Als ik weer een keer moet wacht ik geen seconde en bel Mill gelijk. Rondlopen met pijn doe ik niet meer. Ik kon de volgende dag al terecht.

Shiro Hanh Hoang

Ik had een kiesprobleem waarbij extractie werd aangeraden. Via een vriend kreeg ik een doorverwijzing naar naar Tandartsenpraktijk H.J. van Mill voor een second opinion omdat zij bekend stonden als de experts in wortelkanaal behandelingen. Ik werd door tandarts Watanabe geholpen. Het viel me op dat hij ongehaast rustig al mijn opties doornam zodat ik zeker wist of ik de juiste keuze maak of niet. Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise.

Anoniem

Wat een vakmensen! In een behandeling 2 kiezen laten behandelen. Ik heb er letterlijk niets van gevoeld, alleen wat druk natuurlijk. Ze leggen je stap voor stap uit wat ze gaan doen, echt top. Ik moest nog wel een keer terugkomen voor een 2e behandeling. Dan maken ze het zegmaar ‘af’. Ook dan verdoven ze. Je ziet er echt helemaal niets van. Het is alsof het gewoon mij eigen kiezen zijn. Na de behandeling had ik wat drukpijn tijdens het kauwen maar dat verdween na enkele dagen. Niet twijfelen dus, gewoon bellen en laten behandelen.

Anton Van Duijn

2 maanden geleden een ingewikkelde wortelkanaalbehandeling laten doen, waarbij ik al mijn angsten en zenuwen opzij heb kunnen zetten 🙂 Wat een ongelooflijk veel kunde, aandacht en begrip heerst er in deze praktijk! Vandaag was de check na 2 maanden en de ingreep blijkt goed gelukt te zijn, het bot groeit weer en de ontsteking slinkt. Hartelijk dank voor jullie provisionele aanpak!

Christien Dessing

De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.

Marieke de Ligter

Ontzettend goed geholpen door deze tandarts en zijn team. Kon meteen dezelfde dag terecht nadat de spoedtandarts mij vanwege een complexe wortel niet kon helpen. Kreeg goede uitleg gedurende de behandeling.

Martina Strada

Ik beveel het team ten zeerste aan. Ik heb al 3 wortelkanalen onder hun hoede gehad en ze zijn niet alleen zeer professioneel maar ook aardig en behulpzaam.

Cro Rapi

Naast de plaatselijke tandarts zijn er twee Japanse tandartsen fulltime. Het lijkt erop dat het niveau zo hoog is dat tandartsen uit Japan op bezoek komen en ook moeilijke gevallen behandelen die niet in andere klinieken kunnen worden gedaan.

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam of Amstelveen?

Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.