Uw eerste consult

Heeft u zich bij ons ingeschreven en uw eerste afspraak gemaakt? Welkom bij Tandarts van Mill! Voor uw eerste afspraak reserveren wij 45 minuten. Hierbij brengen wij uw gehele mondgezondheid in kaart. Op deze pagina leggen wij u graag uit wat u kan verwachten.

Kennismaking met Tandarts

Tijdens het eerste consult maakt u kennis met de tandarts en de praktijk. Bij ons heeft u een vaste tandarts. Samen nemen we uw mondzorg geschiedenis door en bespreken we zaken die voor u belangrijk zijn.

Beoordeling Mondgezondheid

Er worden overzichtsfoto’s gemaakt om een goed beeld te krijgen van de hele mond. Denk daarbij ook aan specifieke röntgenfoto’s van de wortels, voor een goede beoordeling van uw mondgezondheid.
Wortelkanaalbehandeling
Tandvlees

Beoordeling Tandvlees

Vervolgens beoordeeld de tandarts de conditie van uw tandvlees. Dit noemen we het parodontium. Ook wordt het kaakbot bekeken en beoordeeld. Dit gaat in samenwerking met onze mondhygiënisten, die voorlichting geven over een goede gebits- en tandvleesverzorging.

Opstellen Behandelplan

Als er bij het eerste consult problemen in uw mond worden vastgesteld, wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Dit plan heeft altijd betrekking op de lange termijn, zodat u hier uw leven lang profijt van heeft.

Het is niet altijd mogelijk om dit plan in een korte tijd uit te voeren. In overleg met u wordt kan dit dan gestrekt worden over een aantal jaren. Ook helpen wij u bij het vaststellen van de verzekeringsvoorwaarden bij grote ingrepen of bijvoorbeeld bij beugels.

Intake

Behandeling / Herbehandeling

Nazorg

Wat onze patiënten over ons zeggen

Shiro Hanh Hoang

"Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden.
Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

Melanie Vraser

"Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartsenpraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

Erik Bruis

"Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

Tarieven / Verzekeringen

De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder:

Angst voor de tandarts?

Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam of Amstelveen?

Bij ons is iedereen welkom. Ook mensen die al jaren niet naar de tandarts zijn geweest. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons direct.